• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

ANABOLİK STEROİD KULLANANLARIN BESLENMESİ NASIL OLMALIDIR?

ANABOLİK STEROİD KULLANANLARIN BESLENMESİ NASIL OLMALIDIR?

Belirli nedenlerle steroid alan kişiler vücut gelişimi, yağ yakımı ve dayanıklılık gibi birçok farklı sorun için bu maddeyi tercih etmektedir. Steroid alırken beslenme dengesi büyük önem taşıdığından, bu kişilere belirli koşullar altında diyetlerine dikkat etmeleri önerilir. Peki steroid kullanıcıları için beslenmenin önemi nedir?


YÜKSEK KALİTELİ PROTEİN

Steroid alırken sıklıkla önerilen yüksek kaliteli proteinler, steroidlerin başarılı etkilerini artıran diyet takviyeleri arasındadır. Amino asitlerin yakılmasında bir o kadar faydalı olan bu besinler hayvansal proteinlerin önemini ortaya koymaktadır.


Steroid satın alırken beslenme dengelerine dikkat etmesi gereken kullanıcılar, daha iyi sonuçlar elde etmek için protein kullanmaya odaklanıyor. Steroidlerle kilogram başına 2-3 gram protein almak, 100 kilo ağırlığındaki bir vücut için yeterli kullanımı önerirken, 100 kilogram ağırlığındaki bir vücut için günde 200-300 gram yüksek kaliteli protein alımı gerekir.



KARMAŞIK KARBON

Steroid kullanırken karmaşık karbonhidratlı yiyeceklerin faydaları pek çok kişi tarafından bilinmemektedir. Bununla birlikte, proteinin sadece gelişim amacıyla gün boyunca tüketilmesine izin veren ve enerji yakma amaçlı olmayan kompleks karbonhidratlar, takviye alımının% 85'ini karşılamalıdır.


Besin dengesi, meyve veya sebze şeker asitlerinden kalan% 15'lik kısmı eklenerek sağlanabilir ve steroid kullanımına bağlı olarak kompleks karbonhidrat alımı 800 grama kadar olmalıdır. Bu miktar ise günlük 2900 kcal'a ulaşarak steroid etkisinin artmasını sağlar.


NORMAL BESLEME ARALIĞI

Steroid fiyatları kullananlar için önerilen en önemli beslenme önerilerinden biri, vücuda düzenli olarak bir diyet takviyesi enjekte etmektir. Bu işlem için uzmanlar tarafından önerilen diyet öğünlerinin sayısını 5 veya 6 seviyeye çıkararak daha sık ve düzenli destek alabilen steroid kullanıcıları, steroidin sunduğu besin takviyesini maksimize ederek amino asidin vücut üzerindeki etkisine büyük fayda sağlayabilir. Bu nedenle bu kişilerin gün boyu öğün atlamadan düzenli tüketmeleri gerekir.