• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

En Çok Kullanılan Steroid Satın Al

En Çok Kullanılan Steroid Satın Al

Herkes yağ yakmanın doğru olduğunu biliyor mu? Bu kadar kolaysa, neden çok azı bunu yapabiliyor ve iyi görünüyor?


Size herkesin ne söylediğini söyleyebilirim En Çok Kullanılan Steroid Satın Al ama kesinlikle bunu yapmayacağım. Bu sadece iyi bir diyet planı, yeterli ve doğru egzersiz veya en iyi takviyeleri kullanmakla ilgili değildir. Kilo vermenin en önemli kısmı, bu işe zihinsel olarak nasıl yaklaştığınızdır.


Bununla ilgili de bir şeyler anlatacağım. Basitçe söylemek gerekirse, tek yapmanız gereken planınızı uygulamaktır. Çok fazla.


İlk olarak, aşağıdakileri zaten yaptığınızı varsayalım;


Haftada 6 kez, tercihen kahvaltıdan önce 40-60 dakika kardiyo yaparsınız.


Günde 5-8 küçük öğün yiyorsunuz, protein, sağlıklı yağ ve sebzeleri unutmayınız,


Antrenmandan sonra karbonhidratınızı En Çok Kullanılan Steroid Satın Al kaçırmazsınız (1 kg başına 1 gr)


En az 6 saat uyudunuz.


Bunları düzenli olarak yaparsanız aşağıdaki önerilerle daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.


Zor Zamanların Üstesinden Gelmek


Bazı günler, özellikle diyete yeni başladığınızda diğerlerinden daha zor olabilir. Kendinize defalarca ne için kardiyo yaptığınızı ve neden yaptığınızı sorduğunuz anları bilirsiniz.


Kendinize çok üzülüyorsunuz ve herkesin daha En Çok Kullanılan Steroid Satın Al iyi olduğunu düşünüyorsunuz. Her saat dondurma yiyen "normal" insanları düşünürsünüz ve onlardan biri olmayı dilersiniz.


Ne yapmak zorundasın; planınızı uygulamak için kendinizi motive etmek.


Çoğu kız mükemmel bir vücut için ölür, ancak sadece parkta yürümenin sır olduğuna inanırlar. Onlara bunun biraz daha zor olduğunu söyleseniz bile, gerçekle yüzleşene kadar size inanmayacaklar.


Diyet yapmazsanız, mükemmel bir diyet planı uygularsınız.


Birkaç kilo vermem gerektiğinde, asla diyette olduğumu söylemem çünkü "diyet" kelimesi bana ezici bir iştah veriyor. Sonra markete gidip çikolata, kızarmış balık ve diğer besi ürünlerini almak istiyorum.


Kendi kendime dondurma ve şeker dahil her şeyi yiyebileceğimi söylüyorum, ama açlıktan ölecek olsam bile direnmem gerekiyor.


Baştan çıkarırsam bunun beni şişmanlayacağını ve rüya bir vücuda sahip olmamı engelleyeceğini biliyorum. Bundan sonra yediğim çikolatanın mutluluğu bende kalacak. Ama uzun sürmeyecek, belki 2 saat kadar, ondan sonra pişman olmaya başlayacağım. Ondan sonra çok geç olacak. Küçük bir çikolata için bir saatlik kardiyoyu yok ettim.


Kendini göster


Hiçbir şey size kaslarınızın şişmesinden daha fazla zevk veremez, bu yüzden dolabınızdaki her şeyi alıp üzerinize koymayın. Kendinizi spor salonunun aynasında görünce çok daha güçlü hissedeceksiniz.


Bunun için seni suçlayan kıskançları düşünme. En Çok Kullanılan Steroid Satın Al Bunu kıskanıyorlarsa, bazı genel psikolojik sorunları olduğu anlamına gelir. Hedefine ulaşanları kıskanan bu karamsar insanlara alışmanız gerekiyor.


Sıkıcı Cardion'un Üstesinden Gelmek


Tamam, yine aynı şey; Stairmaster'dan zaten sıkıldınız mı? Hey, bu ay sadece 40 kere yaptın! Çalışırken düşünebileceğiniz şeylerin bir listesini yapın. Bu benim listem;


- Önce bu sıkıcı şeyi neden yaptığımı düşünüyorum. Yani bunu sabah 4.30'da yapmak pek eğlenceli değil ve bunun ne kadar önemli olduğunu hatırlamam gerekiyor.


- Kendi kendime bu antrenmanın benim son antrenmanım olduğunu söylüyorum ve eğer bunu tam olarak yaparsam istediğim vücudu alacağım. (Yalan olduğunu biliyorum ama psikolojim çok kolay aldatılıyor.)


- Bu kardiyoyu yaparsam, kendime en büyüğünden çikolataya kadar yiyeceğime söz veriyorum. Bu büyük bir yalan, ancak eğitimi bitirdikten sonra emeğimi anlamsız kılacak bir şey yemenin gereksiz olması önemli değil.


- Zayıflamış fiziğimi görselleştiriyorum ve insanların ne kadar etkilendiklerine dair yorumları hayal ediyorum.


- Enerjiyle dolmanız için hareketli kardiyo müziği dinleyin. Bir spor dergisinin kapağı olsaydınız mükemmel fiziğinizin nasıl görüneceğini düşünün. Hangi soruları sorarlardı? En Çok Kullanılan Steroid Satın Al Nasıl fotoğraf çekerlerdi? Hangi markalar size sponsor olur?


Başarınızı Görselleştirmek Neden Önemlidir?


Hedefinize ulaşmanın imkansız olduğunu söyleyenleri dinlemeyin. Elbette insanları dinleyin, ancak ne söylediklerine ve kendinize ne söylediğinize dikkat edin. Ne inanırsan inan, sadece O'sun, unutma.