• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Enjeksiyon Steroid Ücretleri Ne Kadar?

Enjeksiyon Steroid Ücretleri Ne Kadar?

Kreatin tamam .. Arginin tamam .. Protein tozu tamam .. Enzimler o .. bekle… bu sonuncusu ne?


Alışveriş listenizi derlerken onları düşünmezsiniz, ancak enzim ürünleri kas büyümesi için akıllıca bir seçim olabilir. Aslında enzimlerin sindirime yardımcı olduğu biliniyor, Enjeksiyon Steroid Ücretleri Ne Kadar? ancak araştırmalar, enzimler bir vücut geliştiricinin beslenme programına da eklenirse, yüksek yoğunluklu egzersizlerde iyileşme ve yenilenme sürecinde önemli bir rol oynadıklarını göstermiştir.


ENZİM NEDİR?


Enzimler; Vücutta katalizör görevi görürler. Metabolik süreçlerin çok hızlı gerçekleşmesine izin verirler. Yediğimiz protein ve karbonhidratların kas büyümesi için kullanılabilmesi için önce stoklanmış enzimlerin sindirim sisteminden salgılanması gerekir. Yiyecekleri parçalayan üç tür enzim vardır: amilazlar karbonhidratlar; lipazlar yağları ve proteazları ayrıca proteinleri de parçalamaktadır. Bu enzimler vücudumuzda doğal olarak depolanmasına rağmen bazı besinlerden ve diyet ürünlerinden elde edilebilirler. Vücut geliştiriciler ve ağır egzersiz yapanlar, Enjeksiyon Steroid Ücretleri Ne Kadar? tüketmeleri gereken kalorileri işlerken sindirim sistemine yardımcı olmak için bu enzimleri kullanabilirler. Enzimler ayrıca daha fazla besinin işlenmesinde yardımcı bir rol oynar, böylece kas büyümesinde kullanılabilirler.


Vücut geliştiriciler protein alımına diğer sporcular ve sporculardan daha fazla dahil oldukları için, proteazlar bizim için en önemli enzim türüdür. Yakın zamanda yapılan bir araştırma gösterdi ki; Bir peynir altı suyu protein içeceğine belirli miktarda enzim eklendiğinde, a. Asit miktarını arttırdı. Esasen peynir altı suyu proteininin çoğu sindirildi ve içeceğe enzim eklendikçe emildi. Bu peynir altı suyu proteininden. Enjeksiyon Steroid Ücretleri Ne Kadar? Asitlerin çoğunun dolaşıma girerek kas yapımında kullanıma uygun hale gelmesi anlamına gelir.


Kandaki ENZİMLER


Proteazlar daha çok a. Asit ve enzimlerin tek başına emiliminin kan dolaşımında emilimini sağlamasına yardımcı olur. Araştırmalar, karın içindeki asidik ortamda bozulmadan depolanabileceğini gösteriyor. Proteaz enzimleri dolaşımda bir yer bulduktan sonra kas gelişiminde önemli bir rol oynarlar.


Bilim adamları, 1960'ların sonlarında proteazların faydalarını araştırmaya başladı. Proteazlar, sporcuların yaralanmadan kurtulmalarına yardımcı olmak için Enjeksiyon Steroid Ücretleri Ne Kadar? kullanıldı. Araştırmalar, proteazların iyileşme sürecini hızlandırdığını göstermiştir. Ayrıca antiinflamatuvar özelliği olan maddelerin düzeyini artırdığı ve inflamasyona neden olan maddelerin üretimini azalttığı düşünülmektedir. Aşırı yanma hissi kas iyileşmesini geciktirebilir ve kas büyümesini azaltabilir. Proteazların amino asit emilimini artırarak geri kazanım süresini de kısaltması mümkündür. Bu, hasarlı kasları ve eklemleri yeniden inşa etmek için daha fazla kullanılabilir amino asit sağlar.


Proteazların yanma hissini azalttığını ve iyileşme sürecini hızlandırdığını düşünen Elon Üniversitesi'nden (kuzey Kaliforniya) bilim adamları, proteazların iyileşme süreci üzerindeki etkisini aşırı derecede ağır bir eğitimde test etmek istedi. Erkek denekler 30 dakika boyunca yokuş aşağı koştu: belirli bir süre Enjeksiyon Steroid Ücretleri Ne Kadar? içinde yokuş aşağı koşmak ciddi kas yıkımına ve yanmaya neden olabilir. Bu neredeyse tekrarlayan ağırlık kaldırmaya eşdeğerdir. Ondan üç gün sonra, adam bacak gücünü ölçmek için laboratuvara geldi. Sonuç? Proteaz enzimi verilen deneğin diz bağlarının gücünün yeniden toplanması; Plasebo verilen diğer denekten daha büyük ölçüde başarılı oldu. Yokuş aşağı koşudan en çok diz bağları etkilendiği için, proteaz enzimlerinin bu kas grubu üzerinde en iyi etkilerini göstermesi mantıklıdır. Araştırmacılar, kas basıncını ölçen dolorometre adı verilen bir aletle ağrı ve acıyı ölçtüler. Beklendiği gibi, proteazları alan kişiler, plasebo alanlara göre daha az ağrı yaşadı. Bu şu anlama gelir; Takviyeler sadece yaralanmayı iyileştirmek için değil, aynı zamanda aşırı egzersizlerde kas yenilenmesi için de kullanılabilir.


ALIŞVERİŞ İPUÇLARI…


Aşağıdaki enzimleri içeren formülleri seçin: tripsin, kimotripsin, pepsin, pankreas enzimleri, bromelain ve papain. Bromelain ayrıca taze ananastan da elde edilebilir. Papain ayrıca taze papayadan da elde edilebilir. Ek olarak, amilaz ve lipaz içeren bazı takviyeler de daha fazla karbonhidrat ve yağı sindirmenize yardımcı olur.

Üreticiler ayrıca proteaz içeren takviyeler satarlar. Etikette Aminogen bulunan protein tozlarını arayın; Birçok protein tozunda bulunan patentli bir Amonegen proteaz karışımıdır.


DOZAJ


Antrenmandan önce ve sonra 200-500 mg proteaz almak, yanma oranını düzenlemeye yardımcı olur. Antrenman öncesi ve sonrasında tükettiğiniz Enjeksiyon Steroid Ücretleri Ne Kadar? proteinlerin  (örneğin protein sallanmaları) emilimini artırır, kasların daha hızlı iyileşmesini sağlar ve antrenmandan sonraki 1-2 gün içinde ağrı ve ağrıları azaltır.