• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Halotestin Steroid Sipariş

Halotestin Steroid Sipariş

"Hiçbir zaman ünlü bir vücut geliştirmeci olmak istemedim, ünlü bir ucube değilim ... Şampiyonalara katılmak için vücut geliştirme yapıyorum. Bu sporu bazen spor stüdyolarında, Halotestin Steroid Sipariş bazen de sahnede şampiyonalarda yapıyorum. Ama hedefim her zaman aynı: KAZAN! "


Şampiyonada rakibimin kim olduğu benim için önemli değil, rakibimi yenmek zorundayım. Spor stüdyolarında hangi egzersizi yaparsam yapayım, amacım her zaman galip gelmek.


33 yaşındayım, Phoenix, Amerika'da yaşıyorum. Kader durumu dediğim durumda bir vücut geliştirmeci oldum. Kendimi bildim bileli her türlü sporu okulda, sokakta yaptım. Omzumu yaraladım Halotestin Steroid Sipariş ama bu yaralanma ağırlık kaldırmama engel olmuyor. Biraz spor yapamıyorum, ayrıca kısa dambıllardan ve uzun çubuklardan kendime bir takım oluşturdum.


Sakatlığımı takip eden yedi veya sekiz yıl boyunca her zaman kendi ekibimle çalıştım (kısa halterler, uzun çubuklar). 1991'de çevremdeki insanlar bana vücut yapımın iyi olup olmadığını ve neden şampiyonalara katılmadığımı sordu. 24 yaşındaydım ve şampiyonalara katılmayı bile düşünmedim, çok merak etmediğimi söylemeliyim. Ama insanların tavırları içimde bir şeyler uyandırdı. Ne fark eder ki? Şampiyonalara katılırsam ne kaybederim?


Artık içimde kaçınılmaz bir ilgi ve merak uyanmıştı. Şampiyonalara katıldım ve hooop ikinci oldu. Kollarımı 46 cm, bacaklarımı 48 cm ölçtüm. Şampiyonada birisinin bana "Bacaklarınızı güçlendirir ve onları büyütürseniz iyi bir vücut geliştirici olursunuz" dediğini hatırlıyorum.


Bacaklarımın kollarıma göre zayıf olduğunun farkındaydım ve bunun sebebini biliyordum; "Acıya ve ıstıraba dayanamama, acıdan nefret etme." Çalıştım, çalışırken gelişmeyi ve genişlemeyi gördüm ve hissettim. Ben anladım; Acı çekmeden ve acı çekmeden başarı olmaz. Eğitimde acı hissetmek başarıya giden Halotestin Steroid Sipariş yoldu, bunu öğrendim ve acının tadını çıkarmanın yollarını aradım… Acıyı olumlu bir duygu haline getirdim, ne kadar acı çektim, o kadar çok aldım. Ve büyüyüp kas yapmak için çalışmaya başladım.


Troy Alves: İlk etapta hafif siklet şampiyonasını hedefledim, hafif sıklet benim için ideal diye düşündüm. Hafif sıklet Amerikan şampiyonasında şampiyonluğu kazandıktan sonra, şampiyona hakemlerinin bana "Aslında ağır sıklet şampiyonası vücut şeklinize daha uygun" dedikten sonra, aklımı kilo almaya ve sadece kalitesiz büyümeye değil, büyük olmamaya koydum. boyut, aksine çelik gibi kaslara sahip. Değiştiririm. Halotestin Steroid Sipariş Şimdi 6 hafta kilo alma, irileşme ve 8 haftadan hemen sonra kilo alıp daha büyük beden alma, form geliştirme, kesin bir son verme şeklinde çalışacaktım ... Yine programımı öyle ayarladım ki Şampiyonadan önce 10 kg almışlar ama bu 10 kg tamamen kas yağından olacak. iz kalmazdı… Programımı disiplinli bir şekilde uyguladım ve ağır sıklet şampiyonasında ikinci oldum…


Şampiyonadan 3 ay sonra 100 kilo aldım, 4 tane daha aldım. 2000 yılında başka bir şampiyonaya katıldım ve ikinci oldum. Bana göre bu ikinci yerler başarısızlığımın kanıtı değil, kendi yöntemim ve programımla başarılı olduğumun kanıtı, çünkü kendimi ağır siklette de kanıtladım.


Hafif sikletten ağır siklete geçişimde yeni şeyler öğrendiğimi itiraf etmeliyim.

En önemlisi temel egzersizler denilen egzersizlerle boyutu büyütmek mümkün, bu yüzden temel egzersizleri yapmak için çok çalıştığımı söylemeliyim. Amacınız ister  Halotestin Steroid Sipariş şampiyonluk olsun, ister kaslı bir vücuda sahip olmak, programı takip etmenizden fayda sağlayacaksınız.