• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Hangi Steroidler Birbiri İle Karıştırılabilir

Hangi Steroidler Birbiri İle Karıştırılabilir

Günümüzde farklı amaçlar doğrultusunda kullanılacak olan değişik steroid ürünleri bulunmaktadır. Bu ürünler genelde su bazlı ya da yağ bazlı olmak üzere iki farklı şekilde değerlendirilir. Bu konuda hem yağ bazlı olanlar hem de su bazlı olan steroidler aynı baz üzerinden birbiriyle karıştırılabilmektedir.

 Dendiği gibi burada dikkat edilmesi gereken yağ bazlı ve su bazlı 2 steroid ürününün aynı enjektöre karıştırılmayacak olmasıdır. Buna çok dikkat etmek gerekir. Karıştırılacak olan ilaçlar aynı bazda olmalıdır. Yani örneğin yağ bazlı steroid ürünler yine yağ bazı türündeki steroid çeşitleri ile karıştırılmalıdır.

 

 Yağ Bazlı Steroidler

 Bu steroid çeşitleri, su bazlı steroid ürünlerine göre çok daha geniş bir yelpaze altında elde edilebilmektedir. Bilindiği üzere steroid çeşitleri birçok farklı katkıyı sağlar. Özellikle başta kas kütlesi ve doku artışı elde edilmesi için büyük bir öneme sahiptir.

 Aynı zamanda değişik spor dallarını icra eden amatör veya profesyonel sporcuların uzun süreli enerji sağlanması noktasında da önemlidir. Ancak bütün bunları bir arada daha etkili şekilde değerlendirmek adına bazı zamanlar steroidler birbiriyle karıştırılır. Fakat herhangi bir problem yaşanmaması için mutlaka aynı baz içerisindeki ilaçlar kullanılmalıdır.

 

 Su Bazlı Steroid Ürünleri

 Birbirine karıştırılabilecek olan su bazlı steroidler, genelde 2 farklı steroid ürününden oluşur. Bu iki su bazlı steroid birbirleriyle enjektöre karıştırılabilir ve dengeli şekilde kullanılabilir. Yalnız burada unutulmaması gereken kısa süre içerisinde hızlı bir etki sağlamayacağıdır. Vücut geliştirme ile ilgilenen kişiler ve farklı spor dallarındaki sporcular genelde bu yanılgıya düşer.

 Mutlaka uzun vadede en az 3 veya 4 ay boyunca aynı baz içerisindeki steroid ürünler değerlendirilmeli ve dengeli şekilde kullanılmalıdır. Bu durum ortalama 7 ya da 8 ay boyunca devam ettirildiğinde istenilen etki elde edilebilir.

 

 Yapılacak Karışma Dikkat Edilmelidir

 Steroid ürünlerinin aynı baz içerisinde karışımlarının doğru ve dengeli sağlanması büyük bir öneme sahiptir. Özellikle testosteron ve östrojen hormonlarının istenmeyen şekilde artma veya azalma problemi yaşanmaması için doğru dengenin yakalanması gerekir. Böylece uzun vadede rahatlıkla birbiriyle karıştırılmış su bazlı veya yağ bazlı steroidler değerlendirilebilir.