• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

KÜR SONRASI KAS KAYBI, KÜR SONRASI KAS KAYBI NASIL ÖNLENİR, KÜR SONUNDA KAS KAYBI NE KADAR OLUR

KÜR SONRASI KAS KAYBI, KÜR SONRASI KAS KAYBI NASIL ÖNLENİR, KÜR SONUNDA KAS KAYBI NE KADAR OLUR

Steroid kullanan arkadaşlarımızın çoğu, döngü sonrası kas kaybının yüksek olduğunu söylüyor. Bunun psikolojik, yetersiz beslenme, hatalı PCT veya PCT, takviye eksikliği gibi birçok nedeni vardır.


Diyelim ki 12 haftalık çok sıradan bir deka-testosteron enantat kürü yapıyorsunuz. Vücudunuzdaki testosteron seviyesi düştüğü için testosteronu bıraktıktan sonra güç kaybetmeniz çok normaldir. Ancak deka ve testosteron enantat tedavi süresince vücudumuzda su tutar ve bu sular tedavi sonunda vücudumuzdan atılır. Bu su deşarjı, yeni şifalı arkadaşlarımızın çoğunu psikolojik sıkıntıya sokuyor ve vücutlarının küçüldüğünü düşünüyor. Bu psikolojik bozukluklarla birlikte birçok insan çökeceklerini, döngüde kazanımlarını kaybedeceklerini ve kaybetmeye devam edeceklerini düşünür.


İyileştikten sonra yapacağımız ve diyetimizi bozmayacağımız takviyelerin kombinasyonu ile iyileşme sonrası kayıpları en aza indirebilir ve hatta kaldığımız yerden büyümeye devam edebiliriz.


Tedaviden hemen sonra başlamanız gereken kreatin yükü, tedaviden sonra vücudumuzun güç ve performans kaybını en aza indirecektir.


İyileşiyorsak, kesinlikle iyileştirici hiçbir şey eksik veya eksik bırakılmamalıdır. Bu yarım ve eksik olmaması gereken en önemli şeylerden biri, iyileşmeden sonra yapılması gereken PCT'dir.