• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

KÜRLERİN KISA OLANI MI YOKSA UZUN OLANI MI KULLANILMALI, STEROİD KÜRLERİ NASIL KULLANILIR

KÜRLERİN KISA OLANI MI YOKSA UZUN OLANI MI KULLANILMALI, STEROİD KÜRLERİ NASIL KULLANILIR

Hiçbir steroid ilaç kısa sürede maksimum kas kütlesi oluşturamaz. Yıllardır profesyonel sporcuların uyguladığı uzun süreli döngülerin kas kaybını önlemeye yönelik olduğunu söyleyenler, bir gerçeği kaçırdıklarının farkına varamadılar. Profesyonel sporcular birçok deneyimden sonra uzun döngülerde maksimum kas yapısını elde ettiklerini öğrendiler ve bunları egzersiz yaparak gösterdiler. Nitekim ülkemizde döngülerin uzatılması ile kısa sürenin sürdürülmesi arasında aynı oranda kas inşa edileceği varsayımı, yarışan bazı sporcuların ana fikri olmaya devam etmektedir.

Steroidler kısa bir süre içinde sporcuya hacim katabilir. Bu hacim esas olarak su ve / veya petrolden oluşmaktadır. Sporcular bu süre zarfında çok yanılıyorlar. Bazı yarışmacılar, 3 yıllık sürekli steroid siklusuna rağmen sadece 5 kilogram kas kütlesini korurlar. Kür programına baktığımızda 6 ila 8 haftalık kürler uyguladığını görüyoruz. Döngü sırasında, belirli steroid molekülleri östrojen hormonuna dönüşür. Biz ona tatlandırıcı diyoruz. Östrojen hormonu, doğrudan sodyum sağlayarak vücutta su depolanmasına neden olur. Bu sıvı deposunun bir kısmı eklem bölgelerine ulaşır. Sıvıların depolanması, kas kütlesi çizgilerini örterek pürüzsüz bir görünüm gösterir. Bunun dışında gücü de arttırır. Kuvvetin artması eklem bölgelerinde depolanan sıvıya ve tabii ki kas kütlesinin aşırı gerilmesini önleyen sıvıya bağlıdır. Sıvı depolama, karbonhidrat alımını hacim artırma döngülerinde dengeleyen kişilerde de dengelenebilir. Saf ektomorfik ve mezomorfik tipler aşırı bir problem değildir, ancak karışık endo ve saf endomorfik tiplerde ciddi bir problem vardır.

Sporcular kısa bir kürlenme sonrasında vücut sıvısını kaybettikten sonra geride sadece yağ ve kas bırakırlar. Bu şekilde ne kadar kas ve yağ kazandığı ortaya çıkacaktır. Bu kişiler kür sonrası eğitim ve beslenme programlarını ne kadar iyi takip ederlerse etsinler kesinlikle hacim kaybedecekler ve bazen yıkıcı etkisi olacaklar. Bu durumu yaşayan bazı sporcular, 8 haftalık bir süre boyunca kısa ester ilaçları kullanarak sonuçları görmek isterler. Ancak bu süre zarfında maksimum kas yapmaları mümkün değildir.

Metandienon (dianabol) ve stanozolol gibi kısa süreli ilaçların asla tek başına kullanılmaması gerektiğini ilk açıklayan Avrupalı ​​uzmanlar oldu. Amerikalı uzmanlar bu söylentiye güldü. Bugün bunun tek başına alınmaması gerektiğini anladılar. Bu ilaçlar tek başlarına kullanıldıklarında kas kütlesi kadar maksimum etkinlik sağlayamazlar ve iyileşme sonrası hacim kaybı da bir o kadar güçlüdür. Döngünün sonunda bazıları inşa ettikleri kasların bir kısmını kaybeder ve depolanan sıvıyı yağa çevirir. Yani bir tarafta kas küçülürken diğer tarafta yağ depolanır. Kurutma işleminin sonunda görünümün türünü tahmin edebilirsiniz.

Ülkemizde bazıları haftada 3 kilogram kas yaptıklarını iddia ediyor. Ne yazık ki, hiçbir vücut kütlesi ve hiçbir sporcu bir haftada üç kilo kas yapamaz. İki kilogram kas yapmak bile mümkün değil.

Bir ilacın maksimum kas geliştirme gücüne şahit olmak için, tedavinin en az 3 aylık bir süre içinde gerçekleşmesi gerekir. Genel olarak 5-7 aylık hacim dönemine giren birçok profesyonel sporcu bulmak mümkündür.


NEDEN DÜZELTMEDEN SONRA İYİLEŞMEDE KAYBEDİLEN HACİM?

Steroid molekülleri vücuttaki tüm metabolizmaya hakimdir. Böylelikle vücudun yıkıcı gücünü (katabol) en aza indirir ve vücutta kazandığı kas ve sıvı tabakasını korur. Steroidler durdurulduktan sonra vücut normal metabolizmaya geri döner ve bu süre içinde binlerce hücre ölür ve yenisi oluşturulur, ancak yeni bir metabolizma modeli devam eder. Vücutta hakimiyetini kuran testosteron hormonunun salgılanması bu dönemde biter ve azalır. Kürden sonra testosteronu artırıcı diyet takviyeleri doğru ve yüksek dozlarda kullanılmasına rağmen, kasları ve sıvıları koruma katkıları ve yetenekleri çok düşüktür. Nasıl koruyabilirsin? Gıda takviyeleri doğal hormonları artırır. Hormonal maddeler değildirler. Bu nedenle, 15 mg tes salgılar günde maksimum tosteron (bunu 24 saat yapamaz). Diğer sentetik ilaçlar direkt hormonlardır. Bu nedenle doğal hormona göre üç ila beş kat daha fazla hormon salgılayabilir ve 24 saat zirvede tutabilir. Böyle bir yapıdan doğal bir yapıya geçerseniz, bir motosikletten iner ve bir bisiklete geri dönersiniz. Steroid kullanan kişiler önce sıvıyı vücutlarından alırlar. Depoladıkları kas ve yağ geride kalır. Eğitim ve beslenme programları, doğru hızda ortalama 5-10 ay boyunca daha kesin bir vücut indeksi için çalışır. Bu saatten sonra yapılan hatalar asla affedilmez. Sporcu ayrıca bir önceki döngüde kazandığı kas kütlesini kaybedebilir veya hacim daha az olduğu sürece yumuşak hacim ekleyebilir. Bu ektomorflarda mümkün değildir. Bu sadece endo ve mezomorfik tiplerde mümkündür ve dediğimiz gibi