• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Orjinal Steroid - Anabolic Nasıl Anlaşılır?

Orjinal Steroid - Anabolic Nasıl Anlaşılır?

Satın aldığınız anabolik steroid'in orjinal olup olmadığını anlamak bir çoğunuz için oldukça zordur, bu konuda çevrede oldukça fazla bilgi kirliliği ve çeşitli yanlış yönlendirmeler sayesinde kafanızın karışması muhtemeldir ancak hiç kafa karışıklığına gerek yok, piyasada bulunan hemen hemen bütün markalarda seri numara ile doğrulama sistemi mevcuttur. Peki nedir bu seri numara doğrulama sistemi;

Üretici firmanın belirli algoritmalar ile oluşturduğu harf ve rakamlardan oluşan ürün kimliğidir. Satın aldığınız ürünün kendi web sitesinden doğrulama sayfasına girerek ürününüzü doğrulatabilirsiniz.

Seri numaralar kopyalanabilir mi?

Her bir seri numara o ürüne özeldir, bir benzeri daha kesinlikle yoktur. Sorguladığınız numaranın daha önce sorgulanıp sorgulanmadığını ve sorgulandıysa kaç kez sorgulandığını ayrıca bazı firmalarda sorgulandığı tarih, saat ve il olarak bilgisi çıkmaktadır. Yani bir numarayı çoğaltıp başka ürüne basma gibi bir durum olursa sistemden sahte ürün uyarısı verecektir.  Sorunun cevabı; kesinlikle hayır, kopyalandığı takdirde uyarı verecektir.

Seri numara sistemi ne kadar güvenilir?

Bu sistem %100 güvenli bir sistemdir, aldığınız anabolik steroid'in %100 firma ürünü olduğunu belirtir.

Seri numara ile doğrulama sistemini bir çok firma kullanmakta ancak azda olsa bazı firmalarda seri no ile doğrulama sistemi bulunmamakta. Seri numarası bulunmayan ürünler genelde eczane ürünü olmakta, nasıl ki türkiyede eczaneden bir ilaç aldığımızda seri numara ile doğrulama sistemi yok aynı şekilde düşünebiliriz.