• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Orjinal Steroid Siparişi Ver

Orjinal Steroid Siparişi Ver

Biceps kası, iki bölümden oluşan küçük bir kas grubudur. Boyut olarak küçük oldukları için, herhangi bir biseps egzersizi kısa olmalı ve çok fazla set içermemelidir çünkü kol bükülürken biseps kası kullanılır, Orjinal Steroid Siparişi Ver bu nedenle diğer birçok egzersizde de yapılır. Bu yüzden pazı, antrenman sırasında şaşırtıcı miktarda iş yapar.


Sırtımı çalıştırdığım günlerde genellikle bisepsimi çalıştırırım çünkü sırt egzersizi yaparken biseps ikincil bir kas grubu olarak çalışır, bu yüzden pazılarımı çalıştırmayı düşünmeye başlamadan önce pazılarım bir patlama gibi şişer. Aslında çoğu insanın fark etmediği şey, aslında biseps boyutunu artıran işin bukleler değil, Orjinal Steroid Siparişi Ver ağır sırt eğitimi olduğudur. Örneğin, pazılara kas kütlesi eklemek için barfiks veya ağır halter sıraları gibi egzersizler kullanılabilir.


Ağır sırt egzersizlerini bitirdikten sonra genellikle bir ana pazı egzersizi yaparım. Genel olarak, ağır halter kıvrılmasını seçerim ve 8-10 tekrarla gücü arttırmaya çalışırım. Birkaç haftada bir daha hafif ağırlıklar ve daha fazla tekrarlayan egzersizler yapıyorum, ancak bu egzersiz programlarında hareket sayısını artırarak pazılarımı ağır bir çalışmaya tabi tutuyorum. Bu hem pazıların gücünü artırır hem de bir sonraki sırt egzersizine yardımcı olur.


Pazıların kolayca aşırı eğitilebileceği akılda tutulmalıdır. Bu yüzden yeni başlayanlar bisepslerini yavaş ve nazikçe çalıştırmalı ve yavaş yavaş ağırlığı artırmalıdır. Pazılar aşırı eğitilirse, olduklarından daha zayıf hale gelebilir ve bu, kazanabileceğiniz kas kütlesini ve gücünü sınırlar.


Aşağıdaki 2 hafta boyunca kullandığım pazı egzersizi. Ara sıra kullanmak bisepsin aşırı çalıştırılma olasılığını azaltır ve aynı zamanda kaslara kendilerini yeniden kazanmaları için zaman verir. Sonuçta, kasların büyümesini gerçekten sağlayan şey, doğru egzersizlerle yeterince uyarılan kası dinlendirmektir.


Pazı Egzersizi



Barbell Curls - 2 set, 8-10 tekrar

Reverse Barbell Curls - 1 set, 8-10 tekrar

Concentration Curls (Dumbell) - 2 set, 12 tekrar

Cable Curls (Kol dışa doğru uzatılmış) - 2 set, 8-10 tekrar

Yarım Chin-up, 30 saniye tutun


Pazı Çalışma Notları

Ters halter pazı kıvrımı, halter kıvrımı ile aynıdır, ancak eller barı, avuç içleri biri aşağı, diğeri yukarı bakacak şekilde tutar. Ters halterler daha zor olacağından nispeten daha az ağırlık kullanın.


Pazıların son egzersizi isteğe bağlıdır. Kısacası bu, hareketin ortasında durup, yarım çene yukarı veya enlem aşağı açılırken belli bir süre orada beklemektir. Kolları bu pozisyonda tutmak, Orjinal Steroid Siparişi Ver kollara büyük bir gerilim uygular ve antrenmandan sonra kollarınızda büyük bir pompalama etkisi bırakır. Bu egzersizi sadece ileri düzey vücut geliştiricilerinin yapması gerektiğini vurgulamalıyım.


Pazılarınızın büyümesini sağlamak için farklı egzersizler yapma ilkesini unutmayın. Şaşırmış kas, sürekli aynı egzersizi yapan kastan daha hızlı büyür.

Kuvvet antrenmanı, kas-iskelet sisteminin durumunu ve gücünü artırmak için yapılan bir direnç artırma egzersizidir. Amaç, kas tonusunu (sertliği) ve dayanıklılığı iyileştirmektir.


"Ağırlık antrenmanı" veya "direnç antrenmanı" gibi terimlerle "kuvvet antrenmanı" ile eş anlamlı olarak kullanılabilir. Genellikle eşanlamlıları vardır ve aynı amaca yöneliktir.


Fizyolojik olarak kuvvet antrenmanı, kas uzunluğunu ve kas sertliğini açıkça artırır. Kas gücünü ve uzunluğunu artırmak, kemiklerin, tendonların ve bağların tam gücünü artırmak anlamına gelir. Güç antrenmanı, fizyolojik performansın yanı sıra kendine güven, güven ve takdir duygusu yaratır.


Fiziksel görünümü ve performansı iyileştirir:


Kuvvet antrenmanının en önemli sonucu fiziksel performanstaki artıştır. Kaslar enerjiyi tam olarak kullanabilir. Tüm motor fonksiyonları en verimli şekilde çalışır. Yani kaslar toplayabilecekleri en yüksek miktarda enerjiyi depolayabilirler.


Kuvvet antrenmanı kasın boyutunu, gücünü ve dayanıklılığını artırır. Eğitimimizin kaderi, işimizi ve günlük hayatımızı daha verimli hale getirir. İyi bir kuvvet antrenmanının bir diğer önemli etkisi de vücut imajımızı değiştirmesidir, bu da kişinin özgüvenini ve öz saygısını arttırır.


Diyelim ki normal 80 kilo olan bir kişi 15 kilo yağ, kalan 65 kilo kas, kemik, organ ve su oluşturuyor. İyi bir kuvvet antrenmanı ile 7 kg yağı eritir ve kaslara 7 kg verir. Yani kişi hala 80 kilo ağırlığındadır. Ancak vücudundaki yağ oranı azaldı ve kas oranı arttı.


Aynı kiloda bile kasların gücü, sertliği ve metabolik çalışması artar ve kişi uygun bir görünüme kavuşur.


Kişinin fiziksel performansı ve fiziksel görünümü iki şekilde iyileştirilir. Çalışırken kasları geliştirirken kas kaybını önlemek için .. 30 yaşından sonra her yıl 700 grama kadar kas kaybı olur. Kilonuzun aynı olduğunu düşünüyorsanız yağ dokusunun yerini düzenli egzersiz alır. Çoğu insan, yetişkinlikten sonra yağ ve sarkmanın normal olduğunu düşünebilir. Bununla birlikte, düzenli kuvvet antrenmanı aktivite anlamına gelir. Orjinal Steroid Siparişi Ver Hatta baston gibi yardımcı malzemeler kullanın. Bununla birlikte, kuvvet antrenmanı size yaşlılığınızı mükemmel bir şekilde geçirme fırsatı verir. Fiziksel, sosyal ve cinsel aktiviteleriniz yaşlılığa kadar devam edecek ve sağlıklı bir yaşamınız olacak.


Metabolik verimliliği artırır:


Bazal metabolizma aktivitesi, vücudumuzun normal yaşamını sürdürmesi için enerji üretimi anlamına gelir. 30 yaşından sonra kas dokusunda her yıl 600 grama varan bir azalma olduğunu söylemiştik. Yine bu yaştan sonra bazal metabolizmanın işleyişinde% 1.5'lik bir kayıp vardır. Bu, ne kadar iyi beslenirsek beslenelim, vücudumuzun enerji üretme ve kullanma konusunda o kadar mükemmel olmayacağı anlamına gelir. Her yıl daha da kötüleşiyor. Aldığımız yiyecekler enerjiye çevrilemez ve yakılamaz, dolayısıyla depolanmaya başlar. Bu, yağ oranında artış anlamına gelir.


Kaslarımızın çok enerjiye ihtiyacı var. Uyurken bile kaslarımız enerjimizin (toplam kalori)% 25'ini kullanır.


Gerçek bir kuvvet antrenmanı yaptığınızda, kaslarınız enerjiyi çok verimli kullanır. Daha az enerji kullanarak çok iş yapmaya başlarlar. Kas dokusu artarsa, kas dokusu içindeki metabolik aktiviteler bu hızla artar. Kaslarınız zayıfsa, metabolik aktiviteleriniz zayıf olacaktır.


Kilo vermek isteyen insanlarda bunu görebilirsiniz. Orjinal Steroid Siparişi Ver Kilo verdikleri için yorulurlar. Performansları düşer. Bu nedenle performanslarını kazanmaları için kuvvet antrenmanı şarttır.


Kuvvet antrenmanındaki özellik, kaslar güçlendirilirken vücudun yemek yemesinin ve beslenmesinin engellenmemesidir. Kilo vererek yağ dokusunu azaltmak isteyen kişiler diyetlerini de bozarlar. Bu büyük bir hata. Unutmayın, kuvvet antrenmanı ile kilo kaybı, normal kilo kaybı ve yağ kaybı arasında ciddi farklılıklar vardır.


Yaralanma riskleri sıkı çalışmayla aşılabilir.


Kas gruplarının dengeli bir şekilde güçlendirilmesi, teknik hareketlerde tam vücut dengesine katkı sağlar. Kuvvet antrenmanı yapmış ve kasları dengeli olan şişman bir kişi ile koşma, top oynama ve atlama sırasındaki denge durumu çok farklıdır.


Kas grupları daha az enerji ile birçok işi yapabildiğinden, Orjinal Steroid Siparişi Ver atık maddelerin vücuttan uzaklaştırılması daha hızlıdır. Antrenman ve yarışmada yorgunluk kramplarını engelleyen en önemli faktör budur.