• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

PROPİONATE NASIL KULLANILIR, TESTOSTERON PROPİONATE NEDİR

PROPİONATE NASIL KULLANILIR, TESTOSTERON PROPİONATE NEDİR

Testosteron propiyonat, tek ester tipi testosteron ve en kısa esterdir. Alman Schering şirketi tarafından 1937'de keşfedilen ve üretilen ilk sentetik testosterondur.


Testosteron propiyonatın yarılanma ömrü iki gündür, bu nedenle her gün enjekte edilmelidir. Testosteron propiyonat, kesme ve yağsız kas döngüleri için tercih edilir.


Diyet zamanlarında, yağ yakmak için tükettiğimizden daha fazla kalori yakmalıyız, bu noktada vücutta yakacak yiyecek kalmadığında, vücudumuz yağ depolamaya başlar. Hayatta kalma içgüdüsü nedeniyle acil durum ve enerji için kas yakmak kesinlikle istemediğimiz bir durumdur. Başarılı bir diyet, yağ yakarken kas kütlesini korumakla ilgilidir; bu, yalnızca yüksek testosteron seviyeleri ile mümkündür.


Testosteron propiyonatın etkileri;


Su tutmaz

Protein sentezini artırır

IGF-1 hormonunu artırır

Performansı ve dayanıklılığı artırın

Egzersiz sonrası yenilenmeyi hızlandırır

Kas kaybetmeden yağ yakımı sağlar

Hızlı yorgunluğu önler

Düşük aromatizasyon riski

Kombine; Testosteron propiyonat, hemen hemen tüm anabolik steroidlerle birleştirilebilir. Deca, oxymetholone ve danabol gibi ilaçlarla toplu döngüler halinde birleştirilir. Kesme çevrimlerinde genellikle oksandrolon, masteron, primobolan, trenbolone asetat ve winstrol ile birleştirilir.