• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

PROTEİN TOZU STEROİDLERİN YERİNE GEÇEBİLİR Mİ?

PROTEİN TOZU STEROİDLERİN YERİNE GEÇEBİLİR Mİ?

Sıklıkla insanların “takviyeler” ve “steroidler” hakkında konuştuklarını duyarız. “Protein tozları steroid içerdiği için sağlığınız için zararlıdır” diyen pek çok insan var.


Ancak insanlar anabolik steroidlerin ve takviyelerin ne olduğunu gerçekten anlıyor mu? Cevap hayır. Nüfusun büyük kesimleri hala anabolik takviyeleri ve steroidlerin kullanımından habersizdir.


ANABOLİK STEROİDLER VE TAMAMLAYICI BEYANLAR NELERDİR?

Anabolik steroidler: Anabolik steroidler, erkeklik hormonu olan testosterona benzer insan yapımı (insan yapımı) maddelerdir. "Anabolik" terimi, "büyüme" anlamına gelir. Burada kas kütlesinin büyümesini ifade eder. Steroidler, kas kütlesinin ve fiziksel gücün artmasına neden olan performans arttırıcı ajanlardır. Bazı yaygın anabolik steroid örnekleri arasında androstenedion, dehidroklorometiltestosteron (Turinabol), metandienon (Dianabol), metiltestosteron (Android), nandrolon (Durabolin), oksandrolon (Oxandrin), oksimetolon (Anadrol) bulunur. stanozolol (Winstrol).


Ek İfadeler: Ek, ağızdan tüketilen ve diyet takviyeleri için besinler içeren bir üründür. Tamamlayıcı takviyeler, amino asitler, vitaminler, mineraller, şifalı bitkiler veya diğer bitki bileşenleri (tütün hariç), enzimler ve metabolitler (glukozamin, kreatin, alfa lipoik asit gibi maddeler içerebilir. , koenzim Q10).


Takviyeler, tabletler, kapsüller, yumuşak jeller, kapsüller, sıvılar ve tozlar halinde temin edilebilen özütler veya konsantreler olabilir. Yem çubukları olarak da mevcutturlar.


Tamamlayıcı takviyeler, yiyecekler veya ilaçlar olarak sınıflandırılamaz ve bu nedenle FDA tarafından düzenlenmez. Gıda takviyeleri, 1994'te Amerika Birleşik Devletleri'nde kabul edilen Beslenme Desteği ve Sağlık Eğitimi Yasası (DSHEA) tarafından düzenlenir. Gıda veya besin takviyelerini "ilaçsız veya doğal olan besinler, formülasyonlar veya belirli bileşikler" olarak tanımlar.


Anabolik steroidlerin kullanımı ve kötüye kullanılması: Anabolik steroidler, dokuların, özellikle kemiklerin ve kasların büyümesini uyarır. Ayrıca kırmızı kan hücrelerinin (kırmızı kan hücreleri) üretimini de arttırırlar. Anabolik steroidler ağızdan alınabilir, enjekte edilebilir veya harici olarak kullanılabilir. Erkeklerde ergenlik gecikmesi, erkeklerde cinsel işlev bozukluğu, kadınlarda meme kanseri, HIV'e bağlı kilo kaybı gibi pek çok tıbbi durumun tedavisinde anabolik steroidler kullanılmaktadır. osteoporoz, anemi, endometriozis ve hormonal dengesizlik dahil diğer durumlar.


Şimdi, anabolik steroidler de ağır şekilde istismar ediliyor. Bazı sporcular, kas kütlesi oluşturmak, dayanıklılığı artırmak ve performansı artırmak için anabolik steroidleri kötüye kullanabilir. Anabolik steroidler vücutta normal seviyelerin ötesinde testosterona dönüştürülür. Bu, kas kütlesinde dramatik bir artış (yüksek anabolizma), organ hasarı (karaciğer hastalığı, böbrek hastalığı, kalp hastalığı), iktidarsızlık, jinekomasti (yağın vücutta depolanması) gibi ciddi yan etkilere neden olur. östrojen düzeylerinin artması nedeniyle meme büyümesi anormal meme büyümesine yol açar) erkeklerde aşırı akne, saç dökülmesi, yağlı cilt, büyüme ve boyutta bozukluk, testis küçülmesi, azospermi (menide sperm olmaması ), kadınlarda adet düzensizlikleri, kadınlarda aşırı yüz veya vücut kılları ve derin ses, sinirlilik, depresyon veya intihar eğilimleri, yüksek tansiyon, kolesterol ve kan lipidlerindeki diğer değişiklikler, viral ve bakteriyel enfeksiyon riski steril olmayan enjeksiyonların kullanılması.


Anabolik steroidler de bağımlılık yapar. Bu, kullanıcıyı ve saldırganı onlara hem fiziksel hem de psikolojik olarak bağımlı hale getirir.


Gıda Takviyelerinin Kullanımı ve Faydaları: Besin ve besin takviyeleri, meslekten olmayanlar açısından, konsantre formdaki gıdalardır. Beslenme yetersizliği birçok hastalığın ana nedenidir. Günümüzde kronik hastalıklar yüksek ve insanları çok daha genç yaşta vuruyorlar. Meyvelerin yetersiz beslenme kalitesinden hava ve su kirliliği, tarımsal uygulamalarda aşırı kimyasal gübre ve böcek ilacı kullanımı, genetiği değiştirilmiş tohumlar ve toprak besin içeriği sorumludur. ve sebzeler var piyasadaki ts.


Kimin takviyeye ihtiyacı var? Takviyeler hepimizin tüketmesi için yeterince güvenlidir. Bunlar, bağışıklık sistemimizi güçlendirmeye yardımcı olan ve bizi çeşitli hastalıklardan uzak tutan konsantre gıdalardır.


Günümüzün telaşlı yaşamı, fast food kültürü, artan stres seviyeleri, meyve ve sebzelerin parçalanması, her birimiz için en iyi sağlığı elde etmek için takviyelere yönelmemizin nedenleri. Yoğun egzersiz rejimleri, spor meraklıları, rekabetçi sporcular ve vücut geliştiriciler, vücutlarındaki yıpranmayı onarmak, sağlıklı kas kütlesi oluşturmak ve sürdürmek, geliştirmek için takviyelere ihtiyaç duyan kişilerdir. işlevsellik ve vücut bağışıklığını geliştirmek. Ayrıca,