• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Root Cell Pharma Steroid Satın Al

Root Cell Pharma Steroid Satın Al

Prostat kanseri riski

Öneri: Selenyum

Uzmanlar, kansere neden olan Root Cell Pharma Steroid Satın Al serbest radikallerin prostat hücrelerine ulaşmadan önce bu mineral tarafından yok edildiğini söylüyor. Araştırmaya göre; Günde 200 mikrogram selenyum alan erkeklerde prostat kanseri riski% 49 azalmaktadır. Yani prostat kanseri artık erkekler için bir kabus olamaz.


Açlık krizleri

Öneri: Chromium picolinate

Krom nadir bir mineral olduğu için bu besinlerden yeterince almak mümkün değildir. Ayrıca çok tükettiğimiz şeker vücutta zaten sınırlı olan kromun çok daha hızlı tüketilmesine neden olur. Krom ayrıca kan şekerinizi normal seviyelerde tutmaktan sorumlu olan insüline duyarlılığımızı da artırır. Bu nedenle, şeker düşmesinden kaynaklanan açlık krizlerini önlemek ve fazla kilo almamak için besin takviyesi olarak krom alınması gerekmektedir.


Depresyon

Öneri: balık yağı

Balıklarda bulunan omega-3 yağ asitleri iki bileşikten oluşur: EPA ve DHA. Her iki bileşik de beyninizin duygusal kontrol sürecine aktif olarak katılır. Bu, balık yağını depresyonla mücadelede güçlü bir silah haline getirir. Vücudunuz DHA kullanır ve beyin hücrelerinin etrafında koruyucu bir zar oluşturarak hücreler Root Cell Pharma Steroid Satın Al arasındaki iletişimi hızlandırır. EPA, beyni serotonin hormonuna (sizi mutlu eden hormon) daha duyarlı hale getirir. İngiltere'de depresyon hastaları üzerinde yapılan bir araştırmaya göre,

12 hafta boyunca günde 1 gram balık yağı tüketen hastalar semptomlarında% 50 iyileşme gösterdi.


Üreme sorunları

Öneri: L-Karnitin

Spermlerinizin daha hızlı büyümesi ve yumurtaya doğru uzun yolculukta daha hızlı kuyruk atabilmesi için bu amino aside ihtiyacı vardır. İtalyan araştırmacılar, 4 ay boyunca günde 3 gram L-Karnitin alan erkeklerin sperm sayısını ve kalitesini artırdığını; partnerinin gebelik oranının% 20 arttığını belirledi.


Akne

Öneri: Çinko glukonat

Çinko hem vücuttaki mikroplarla savaşır hem de var olan iltihabı kurutur. Böylece yeni sivilcelerin gelişmesini engeller. Fransa'da yapılan araştırmalara göre; Root Cell Pharma Steroid Satın Al Antibiyotiklere tepki vermeyen bazı akne türlerinin bile çinko takviyeleri ile iyileştiği bulunmuştur.


Yorgunluk

Öneri: Koenzim Q10 (Co Q10)

Koenzim, vücudumuzda doğal olarak salgılanan ve kas hücrelerinin oksijen taşıma kapasitesini artıran bir maddedir. Araştırmacılar ayrıca koenzimin depolanmış yağın enerjiye dönüştürülmesini kolaylaştırdığını da kanıtladılar. Kronik yorgunluktan muzdarip insanlar üzerinde yapılan bir araştırma, günde 100 miligram Co Q10 alanların 3 hafta içinde% 90 iyileşme gösterdiğini buldu.


Besin eksikliği

Tavsiye: arı poleni

Analizden tekrar konuşarak başlayalım; 100 gram karışık çiçek poleninde 500-900 miligram B1 vitamini ve 2760 miligram B5 vitamini bulunmaktadır. Yani günde 1 gram alınacak polen insana yeterli B vitamini sağlar. Ancak arı poleninin temel özelliği içerdiği amino asit türüdür. Polen, ortalama% 30 protein,% 45 serbest amino asit,% 25 doğal şeker ve selüloz içermektedir. Polen 22 çeşit amino asit içerirken, ana besinimiz olan sütte 17 çeşit amino asit vardır.


Yaşlanma belirtileri

Öneri: Üzüm çekirdeği ekstresi

Yaşlanmayı kim durdurmak istemez ki? Gençlik iksiri hala mevcut olmadığından, elimizdeki en iyi ikinci şeyle iyi geçinmek zorundayız; üzüm özü tohumları. Root Cell Pharma Steroid Satın Al Bu mucizevi besin takviyesi, hücre onarımı için en önemli maddelerden biri olan büyük miktarlarda kolajen (bir tür protein lifi) içerir. Üzüm çekirdeği özü, serbest radikal saldırılarından koruyarak kılcal damarların zayıflamasını önlemeye yardımcı olur.

Yapabilmek.