• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Root Cell Pharma Steroid Satışı

Root Cell Pharma Steroid Satışı

Kreatin, vücut geliştirme için olmazsa olmaz Root Cell Pharma Steroid Satışı bir besin takviyesidir. Belli bir seviyeyi geçen çoğu sporcunun kullandığı bu ürünün pek çok farklı çeşidi, son dönemde dünya pazarlarında ortaya çıkmıştır.


Forumumuzda zaman zaman farklı türler hakkında konuşmalar yapılmaktadır. Bu konuda çeşitler hakkında bilgi verebilmek için bodybuilding.com sitesinde bulduğum kreatin çeşitleri hakkında bir yazı çevirdim.


1. Kreatin Monohidrat

Bu en yaygın biçimdir. Faydası konusunda en çok araştırmaya sahip olandır. Suya bağlı kreatin moleküllerinden oluşur. Piyasada yeni kreatin ürünleri bulunmasına rağmen, halen en çok kullanılan türdür.


2. Mikronize Kreatin

Kreatin Monohidrat'ı daha küçük moleküllere ayırarak (mikronize ederek) üretilir. Sonuç olarak, kreatinin yüzey alanı artmış, böylece vücut tarafından emilimi kolaylaştırılmış ve mide ağrısı sorunlarına neden olma olasılığı azalmıştır. Aynı zamanda daha az su toplama etkisine sahiptir ve daha etkili bir form olduğu düşünülmektedir.


3. Kreatin Fosfat

Kreatinin harekete geçebilmesi için vücutta Root Cell Pharma Steroid Satışı fosfata bağlanması gerekir. Kreatin fosfatın mantığı da bundan kaynaklanmaktadır. Öte yandan, pratikte kreatin monohidrat kadar etkili olmadığı görülmüştür ve ayrıca daha pahalıdır.


4. Kreatin Sitrat

Emilimi artırmak için özel moleküllere bağlanan kreatinin formudur. 1 gramda 400 mg etkili kreatin içerir ve çok pahalıdır, ancak sıvılarla iyi karışır ve çok fazla mide rahatsızlığına neden olmaz.


5. Kreatin Etil Ester (CEE)

Kreatin takviyelerinin geleceği olarak görülüyor. CEE'nin normal kreatinden 10 kat daha iyi emilimine sahip olduğu iddia edilmektedir. Bunu hücreler arasında daha kolay hareket etme kabiliyetine borçludur.

CEE, esas olarak monohidrat formuna ester bağlanmasından oluşur. Ester sayesinde kreatinin emilimi artmıştır.

Öte yandan, şu ana kadar Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili hiçbir bilimsel çalışma yapılmamıştır. Kullanıcılardan elde edilen bilgiler, CEE'nin daha hızlı emilimi, aynı etkiyi daha az dozajı ve su toplama özellikleri sayesinde üstün bir ürün olduğunu göstermektedir.


6. Kre-Alkalyn

Kre-Alkalyn, daha yüksek PH seviyelerinde işlenen Kreatindir. Bu açıdan en hızlı emilen kreatin türlerinden biri olduğu iddia edilmektedir. Kreatin, kreatinine parçalanır. Root Cell Pharma Steroid Satışı Aynısı Kre-Alkalyn için geçerli değildir, bu nedenle emilim artar. Üstün yönler; Hızlı emilir, yükleme gerektirmez, vücutta su tutmaz ve hızlı sonuç verir.


7. Kreatin Serumu

Tartışmalı türlerden biridir. Bazılarının çok iyi sonuçlar aldığı söylenirken, diğerleri faydasız olduğunu söylüyor. Aslında bu ürün, suda çözünen ve vitamin ve aminoasitlerle desteklenmiş bildiğimiz kreatin formudur. Ancak araştırmalar, suda bekleyen kreatinin zamanla kreatinine dönüştüğünü ve bu nedenle bu ürünün kullanışlı olmadığını göstermektedir.


8. Efervesan Kreatin

Sodyum ve şeker ile birleştirilir. Lezzet ve emilim açısından avantajlı olmakla birlikte pahalı olması ve sodyum ve şeker içermesi nedeniyle tercih edilmemektedir.


9. Tri Kreatin Malat

1 Malik asit molekülüne bağlı 3 Kreatin molekülü formu. Sonuç olarak, absorpsiyon ve taşınmayı artırmak için birçok farklı molekül bağlama seçeneği mevcuttur. Sanırım Kreatin Sitrat'a benziyor. Standart Kreatine Göre Avantajları; Sıvılarla daha iyi karışır, mide rahatsızlığına neden olmaz ve ATP sentezinde normal kreatine göre daha başarılıdır çünkü Malik Asit, ATP sentezinde önemli rol oynayan bir ara üründür.