• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Steroid Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Steroid Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Steroid kullanımı sağlık açısından sakıncalı bir durum değildir. Steroidin kas yapısı da dahil hiçbir bölgeye etkiyen olumsuz bir durum yoktur. Ancak her kullanılan ürünlerde karşılaşılabileceği gibi setroidlerde de yüksek doz/ölçü kullanımı bazı sağlığa etki eden komplike durumlara yol açabiliyor. Kullanımının yeterli ölçüde olması gerekir. Aksi taktirde komplike durumların ilerisine dahi gidebilmektedir.

Bunun yanı sıra steroid kullanımında olumsuz sonuçlar doğurabilecek bir rahatsızlığınız varsa kullanılmaması gerekir. Ve ya kullanımının az olması gerekir. 

Steroid Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Steroid kullanım aşamasında, steroidten beklenen verimin alınabilmesi ve rahatsız edici durumlarla karşılaşmamak için önlem olarak, dikkat edilmesi gereken noktalar bilinmelidir. Bu sayede bilinçli kullanıcı olarak steroid kullanımı ile verim alabilir ve komplike durumlarla karşılaşmamış olursunuz.

Steroid kullanım aşamasında dikkat etmeniz gerekenler;

- Kullanım zamanları için liste oluşturmalısınız.

- Daha önce steroid kullanmış birinden destek alabilirsiniz.

-  Steroid kullanımı için sakıncalı bir durumunuzun olmadığına emin olun(Gerekli kan tahlilleri ve test işlemlerini yaptırmanız gerekir.).

- Steroid için supplement destekleri önemli olmaktadır. Steroidin en etkin biçimde işlevini gerçekleştirebilmesi için vitamin desteklerine ihtiyaç duyabilir.

- Alerji benzeri rahatsızlıklarınız mevcut ise doktorunuzdan, ne sıklıkla kullanmanızda sakınca olmayacağının cevabını alın.

- Steroid kullanımı sonrasında, vücudun dengesini ve hassasiyetini normal koşullara tekrar döndürebilecek tedaviye başlayın. İlaç tedavisi ve beslenme tedavisi şeklinde olabilir.

Bu durumların dikkati ile bilinçli kullanıcı olmanız yüksek ihtimaldir. Bilinçli kullanıcı olmanız durumunda ise risk teşkil edecek durumlarla karşılaşma oranınız ciddi oranda azalacaktır.

Spor Öncesi ve Sonrası Steroid Kullanımında Nelere Dikkat Edilmeli?

Steroid kullanım esnasında spor etkinliklerini ne ölçüde gerçekleştirmeniz gerektiğine dikkat etmeniz oldukça önemlidir. Steroidin dengesiz verim verebileceği muhtemel durumlardır spor etkinlikleri. Bu yüzden spor etkinliklerinden önce ve sonra steroid kullanırken dikkat edilmesi gerekenler;

Spor Öncesi: Ağır yiyecekler tüketmeyin ve yeterli ölçüde steroid kullanın.

Spor Esnasında: Kullandığınız steroid en çok verimini o anda gerçekleştirecektir. Olabildiğince bütün kaslarınıza etki edecek şekilde spor yapın. Aksi halde steroid, sadece çalışan kas bölgesine etki edecektir.

Spor Sonrası: Öncesinde steroid kullandıysanız spor sonrasında steroid kullanmayın. Öncesinde kullanmadıysanız ise herhangi bir yiyecek tüketmeden önce kullanın.