• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Steroid Nasıl Kullanılmalı

Steroid Nasıl Kullanılmalı

Steroid erkeklik hormonunun yani bir diğer adıyla testosteronun sentetik versiyonudur. Kaslar, kemikler, saç dipleri, karaciğer, kan, bağışıklık sistemi, üreme sistemi ve sinir sistemi de dahil olmak üzere vücudun birçok bölümünü ve uzuvlarını etkiler. Erkeklerin ergenlik dönemlerindeki testosteron seviyelerindeki artış, yüz ve vücut kıllarının uzaması, boy uzaması, kas kütlelerinde ki değişiklik, gittikçe kalınlaşan bir ses ve cinsel dürtü gibi özelliklerinin artmasını ve gelişmesini sağlar. Testosteron ayrıca sinire ve agresifliğe sebep olabilir ve artan öz güven ile rekabet duygusuna da katkıda bulunabilir.


 Steroid Hangi Durumlarda Kullanılmaktadır? 

Anabolik steroidler sürekli kullanıldığı zaman tolerans gibi sorunlara sebebiyet verebilir. Daha uzun vadede vücudun kendi testosteron seviyesini bile etkileyebilir. Bazı insanlar sürekli steroid kullanmaya devam etmektedir, bazıları ise farklı kullanım biçimleriyle doğabilecek olumsuz etkilerini oldukça en aza indirgemeye çalışmaktadır. 


  -Periyotlama: Söz konusu olan kişiler anabolik steroidleri 6 ile 12 hafta sonrasında aldıktan sonra bir kaç ay boyunca almayarak kendi döngülerini oluşturabilirler. 


  -İstifleme: Kullanıcılar, steroidlerin etkinliğini en üst sınıra çıkarmak için birbirinden çeşitli steroid türlerini dener ve bununla yetinmeyip başka takviyeler bile alır. Bu gibi durumlara istiflenme denir. 


 -Piramitleme: Bazı kullanıcılar yavaş yavaş dozu zirveye çıkardıktan sonra birden miktarı azaltmaktadır. 

Ancak bu yöntemlerin steroid kullanımının risklerini azalttığına dair kanıtlar henüz bulunmamıştır. 


Steroid Tıbbi Kullanımları 

Bazı steroid türleri tıbbi olarak yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. Örnek verecek olursak; astımı olan kişilerin bir nöbet sırasında nefes almasına yardımcı olabilir. Steroidler; geciken ergenik, AIDS ve kanser gibi durumların tedavisinde kullanılabilir.


Steroid Kullanmanın Yan Etkileri 

Steroid kullanımının olumsuz etkileri ürüne, kullanıcının yaşına ve cinsiyetine veya ne kadar kullandıklarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Yasal olarak öngörülen normal doz steroid kullanımının yan etkileri aşağıdaki gibidir; 

 -Sivilce oluşumu

 -Ödem

 -İdrar sırasında ağrı

 -Erkekte göğüs büyümesi

 -Düşük seviyede kolesterol 

 -Saç kaybı

 -Kısırlık

Bu süre boyunca kişiler sıklıkla takip edilmeli ve istenmeyen yan etkileri gözlemlemek için periyodik kan testleri yapılmalıdır. Tıbbi veya yasal olmayan steroid kullanımı, tıbbi amaçlar için kullanılan miktarın 10 ile 100 katı olabilir.