• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Steroi̇d Zararlı Mıdır ?

Steroi̇d Zararlı Mıdır ?

STEROİD ZARARLI MIDIR?

Steroid kullanmak isteyenlerin aklına gelen ilk soru steroid zararlı mı ? oluyor tabi ki steroid ilaçları sentetik hormonlardır yanlış kullanım ve yüksek dozajlarda ileriye dönük karaciğer yetmezliği prostat kanseri psikojik sorunlar kalp krizi jinekomasti hormonsal problemler yaşanabilir bu yüzden steroid kullanmadan önce alanında uzman bilgi ve tecrübe sahibi olan bu işe para odaklı baklamayan bir hoca ile çalışmanız gerekmektedir genelde steroid satıcıları para odaklı sağlık kısmını düşünmeyen kişilerden oluşmaktadır bu yüzden alışveriş yaptığınız kişiyi iyicene tanımanızı öneririz. Günümüzde artık internette bir çok bilgi ve makale barındırmaktadır, yabancı kaynaklardan araştırma yaparak steroid konusunda biraz daha bilgi sahibi olabilirsiniz.

DOĞRU STEROİD KULLANIMI

Steroidler doğru kullanım doğru pct ile tüm yan etkileri minimuma çekilebilir örnek vermek gerekirse bir yıl içinde toplamda üç defa steroid kürü yapıp her kürden sonra dinlenme periyotlarına uyarsanız genetiksel bir sağlık probleminiz yoksa steroid yüzünden herhangi bir sağlık problemi yaşamazsınız. Çoğu steroid ilaçları günümüzde kemik eklem ve hormon tedavilerinde doktorlar tarafından verilmektedir.

Geçmişte dünyaca ünlü vücut geliştirme sporcularını araştırdığımızda hala 70 yaşında olup herhangi bir sağlık sorunu olmayan sporcularda mevcut, bunun sebebi yukardada belirttiğimiz gibi doğru kullanımdan geçer.

Steroid zararlı mı ? konusuna özet geçmek gerekirse her ilacın yanlış ve bilinçsiz kullanımı sağlık sorunu yaratır steroidler içinde aynı konu geçerlidir nasıl fazla antibiyotik kullanımı zehirler ise aynı şekilde gereksiz bilinçsiz steroid kullanımıda sizlere ilerde sağlık sorunu yaşatır.