• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Steroidlerin Vücutdan Silinme Süreleri

Steroidlerin Vücutdan Silinme Süreleri

Günümüzde farklı ürünler açısından birçok steroid çeşidi bulunmaktadır. Özellikle başta vücut geliştirme olmak üzere her türlü spor dalı adına, amatör ve profesyonel Sporcular için büyük öneme sahiptir. Düzenli kullanıldığı takdirde gerçekleştirilen spor ve dengeli beslenmeyle, kas kütlesini istenilen oranda arttırmaktadır.

 Ayrıca doku artışı sağlanabilir ve arzu edilen kiloya ulaşım imkanı yakalanabilir. Diğer yandan enerji korunması konusunda da uzun süreli dayanıklılık ve dinamizm katar. Bütün bu sebeplerden dolayı amatör vücut gelişimi ile ilgilenen ve diğer spor dallarını gerçekleştiren kişiler adına, steroid ürünleri oldukça önemlidir.


 Steroidlerin Vücuttan Silinmesi

 Steroid kullanımı gerçekleştirildikten bir süre sonra ‘yarılanma’ yaşanır ve daha sonra da silinme süresine geçilir. Burada yarılanma denmesi, kullanılan steroid ürününün vücuttaki aktif etkisi anlamına gelmektedir. Vücuttan silinmesi ise yine aynı şekilde steroid içeriğinin vücuttan tamamen atıldığı zaman anlamına gelmektedir. Bu durum steroid ürününe, kullanım miktarına, kişinin vücut yapısına ve harcanan enerjiye bağlı olarak değişkenlik gösterir. Tüm bu etmenler göz önüne alındığında farklı steroidlerin değişik sürelerde vücuttan sildiğini söylemek mümkün.


Steroid Ürünlerinin Vücuttan Silinme Süresi

 Farklı amaçlar doğrultusunda değişik spor dalları için günümüzde oldukça fazla steroid ürünü kullanılmaktadır. Ancak bu ürünlerin oldukça geniş bir yelpaze altında farklı seçenekleri bulunur. Bu sebepten dolayı steroid çeşitlerinin hem yarılanma süresi hem de vücuttan silinmesi, yani tamamen atılması değişebilmektedir. Önemli olan bu ürünleri doğru şekilde kullanmak ve dengeli biçimde almaktır. Sayısal açıdan bakılacak olursa silinme süresi 1 ya da 2 günden başlamak suretiyle 18 aya kadar çıkan ürünler bulunur. Aynı şekilde yarılanma ise 24 saat ile 18 gün arasında farklılık gösterebilmektedir.


Steroidlerin Vücuttan Silinmesinin Önemi Nedir?

 Özellikle profesyonel açıdan müsabakalara girecek sporcular için, steroidlerin hem yarılanma hem de silinme süreleri büyük öneme sahiptir. Özellikle teste tabi tutulma durumunda steroid ürünlerinin herhangi bir şekilde vücuttan olacak kan örneği içerisinde ortaya çıkmaması gerekir. Yani tamamen silinmesi büyük bir öneme sahiptir. Bu yüzden steroidler açısından sürelerin son enjeksiyon ile beraber mutlaka hesaplanması gerekmektedir. Bu sayede herhangi bir sorun yaşanmadan testten geçirebilir ve daha önceden sağlıklı şekilde farklı steroid ürünleri kullanılabilir.